Άρθρα

Δίαιτα και συμπληρώματα ευεξίας Wellness

Print

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ WELLNESS

Έπειτα από περισσότερα από 8 χρόνια εντατικής έρευνας, η σειρά Wellness της Oriflame έχει την απάντηση για μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία: Συμπληρώματα διατροφής σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και αποτελεσματικότητας από το κέντρο έρευνας της υγείας και της διατροφής που βρίσκετε στην Ιγκελόζα στη Σουηδίας.

Οι επιστημονικοί και ιατρικοί σύμβουλοι των Wellness by Oriflame’s είναι διεθνώς αναγνωρισμένα ονόματα με πολλά χρόνια εμπειρίας στην έρευνα στον τομέα της προσωπικής τους εξειδίκευσης. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τον WELLNESS_GR_2016 (1).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ WELLNESS;

Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρο. Αυτό σημαίνει να ζούμε μια μακρά και υγιή ζωή. H ζωή είναι πραγματικά πολύ μικρή για να μην τρεφόμαστε σωστά, να μην αθλούμαστε και να μην κοιμόμαστε καλά περιμένοντας την “κατάλληλη στιγμή” για να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Με τα Wellness, η “κατάλληλη στιγμή” είναι τώρα! Δέσμευση μας είναι να σας καθοδηγήσουμε μέσα στον κόσμο της υγείας και της διατροφής, να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε τους στόχους σας, να ζήσετε τα όνειρά σας, να φαίνεστε όμορφοι και να αισθάνεστε καλά!”

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ WELLNESS:

Η εκπαίδευση για το πώς θα πετύχετε ένα υγιεινό τρόπο ζωής σε συνδυασμό με τη γνώση σχετικά με τα προϊόντα Wellness θα σας βοηθήσουν καταρχάς να ζήσετε μια καλύτερη και πιο γεμάτη ζωή! Ως consultant, που προωθείτε τα προϊόντα Wellness και τον υγιεινό τρόπο ζωής, θα επιδιώκετε να εκπαιδεύεστε διαρκώς. Για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, έχουμε δημιουργήσει ειδικά έντυπα και εκπαιδευτικές ημερίδες που θα σας βοηθήσουν με απλό τρόπο να αποκτήσετε γνώσεις επάνω στα οφέλη των Wellness, να τις εφαρμόσετε και να τις μοιραστείτε με άλλους.

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ WELLNESS:

  • Υγεία και Ευεξία για εσάς και την οικογένειά σας!
  • Ευκολότερος τρόπος για να αναπτυχθείτε στο Success Plan!
  • Ενέργεια και έμπνευση για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας!

Αφήστε μια απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: