Wellness

WELLNESS-ΔΙΑΙΤΑ

3201981-3001703-well_research-660x153

Είστε έτοιμοι να αισθανθείτε και να δείξετε απίθανα;

Με τα Wellness by Oriflame θα σας καθοδηγήσουμε στον πολύπλοκο κόσμο των διατροφικών συμπληρωμάτων, προσφέροντάς σας μία ευρεία γκάμα ποιοτικών και φυσικών προϊόντων που δημιουργούνται από κορυφαίους Σουηδούς επιστήμονες.

Επιπλέον, θα σας προσφέρουμε συμβουλές και προτάσεις lifestyle για να μπορείτε να ζείτε μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή.

Τα προϊόντα Wellness δημιουργήθηκαν από αναγνωρισμένους Σουηδούς επιστήμονες και διατροφολόγους για να αναδείξουν την ομορφιά σας από μέσα προς τα έξω.

Τα Wellness by Oriflame σέβονται τη φυσική ισορροπία του σώματος και δρουν ενισχύοντας τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού για να δείχνετε και να αισθάνεστε υπέροχα.

Δείτε τον κατάλογο Wellness
wellness cataloge oriflame-anni.gr

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ WELLNESS

ea-oriflame-copy

Είναι συμπληρώματα διατροφής φταγμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και αποτελεσματικότητας από το κέντρο έρευνας της υγείας και της διατροφής που βρίσκεται στην Ιγκελόζα στη Σουηδία. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα τους συνοδεύονται από αξιόπιστα επιστημονικά δεδομένα.

Επιστημονικοί σύμβουλοι των Wellness by Oriflame

Περισσότερα από 8 χρόνια εντατικής έρευνας, δίνουν στη σειρά Wellness της Oriflame την δυνατότητα να σας προσφέρει μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία. Οι επιστήμονες-σύμβουλοι των Wellness by Oriflame είναι ειδικοί διεθνώς αναγνωρισμένοι, με χρόνια εμπειρίας στους τομείς υγείας και διατροφής. Με τις γνώσεις τους μας βοηθούν να αναπτύξουμε τα προϊόντα Wellness και να τα υποστηρίξουμε με επιστημονικό τρόπο.

Αποτελεσματικά συστατικά και πρωτοποριακές συνθέσεις

Όλα τα ενεργά συστατικά επιλέγονται ύστερα από ενδελεχή έρευνα της επιστημονικής βιβλιογραφίας, ώστε να είναι εγγυημένη η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους. Οι συνθέσεις αναπτύσσονται αφού παρατηρηθούν οι συνεργιστικές επιδράσεις των διάφορων συστατικών για τον επιθυμητό σκοπό.

Προϊόντα που είναι ασφαλή και σέβονται το περιβάλλον

• Δεν περιέχουν ανθυγιεινά λιπαρά όπως τρανς λιπαρά οξέα.
• Οι συσκευασίες των προϊόντων κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά, όπου αυτό είναι δυνατόν.
• Δεν περιέχουν τεχνητές γεύσεις, συντηρητικά, χρωστικές ουσίες ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (μη ΓΤΟ).

Καθηγητής Stig Steen – Δημιουργός του φυσικού ροφήματος Natural Balance Shake

ingelosa-660x553

Ο Stig Steen είναι καθηγητής καρδιοθωρακικής χειρουργικής και ένας από τους πιο επιφανείς γιατρούς παγκοσμίως σε θέματα μεταμόσχευσης και επαναλειτουργίας καρδιάς και πνευμόνων. Ένα από τα κύρια ενδιαφέροντά του είναι η διατροφή και ο ρόλος της στην υγεία. Η πατενταρισμένη σύνθεση του Natural Balance Shakeδημιουργήθηκε από τον Stig Steen και την ομάδα του έπειτα από 8 έτη εντατικής έρευνας στην Igelosa Life Science Community, το ερευνητικό κέντρο που ίδρυσε το 1998, το οποίο διοικεί παράλληλα με την εργασία του στο Πανεπιστήμιο του Lund.

Aπώλεια και Διαχείρηση Βάρους

1. Φυσικό Ρόφημα Νatural Balance Shake

Η πατενταρισμένη σύνθεση του Natural Balance Shake δημιουργήθηκε από τον Stig Steen και την ομάδα του μετά από 8 χρόνια εντατικής έρευνας. Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τη χρήση του ροφήματος και η μοναδική σύνθεσή του εξυπηρετεί και τους δύο: η απώλεια και η διαχείρηση βάρους καθώς και η τόνωση του οργανισμού.

Απώλεια Βάρους

Πολλά άτομα άρχισαν την κατανάλωση του ροφήματος Natural Balance Shake με στόχο την απώλεια βάρους και συνέχισαν να το κάνουν προκειμένου να διατηρήσουν το ιδανικό βάρος που απέκτησαν. Το Natural Balance Shake:

 • Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός και παράλληλα έχει ελάχιστες θερμίδες.
 • Είναι ένα σνακ με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη που ισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης.
 • Τα εξισορροπημένα επίπεδα σακχάρου δίνουν ένα παρατεταμένο αίσθημα κορεσμού μειώνοντας το αίσθημα της πείνας για περισσότερη ώρα.

Ενέργεια και τόνωση

 • Η κατανάλωση του Natural Balance Shake ανάμεσα στα γεύματα ενισχύει την ενεργητικότητα και την τόνωση της συγκέντρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 • Θα νιώθετε πλήρεις και θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να αθλείστε αμέσως μετά τη δουλειά σας.
 • Μειώνει το αίσθημα της ανάγκης για ζάχαρη και γλυκά.

1 μερίδα Natural Balance Shake σας προσφέρει:

Ενέργεια 65kcal/280kJ – όση ένα μήλο
Πρωτεΐνες 7.5g – όσες ένα αυγό
Υδατάνθρακες 6g – όσες μία πιπεριά
Λιπαρά 1,5g – όσα μία μερίδα φασόλια
Φυτικές Ίνες – όσες ένα καρότο

Τα κύρια οφέλη του Natural Balance Shake:
Print
 

 

 

11425243_840335259348161_5597113896914978631_n

Τα Μοναδικά Χαρακτηριστικά του Natural Balance Shake

1. Προϊόν κορυφαίων σουηδών επιστημόνων
Η σύνθεση του ροφήματος δημιουργήθηκε από τον Καθηγητή Stig Steen και την ομάδα του στην Igelosa Life Science Community στη Σουηδία. H φόρμουλα είναι πατενταρισμένη και πωλείται αποκλειστικά από την Oriflame.

2. Αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε κλινικές δοκιμές
H Οriflame πραγματοποίησε μια μοναδική κλινική μελέτη απώλειας βάρους που διήρκησε δύο χρόνια, στην οποία οι συμμετέχοντες κατανάλωναν το Natural Balance Shake δύο φορές την ημέρα και ακολουθούσαν το Wellness Roadmap™. Η μελέτη που επιμελήθηκε ο Stig Steen είχε εκπληκτικά αποτελέσματα: Μέση απώλεια βάρους ήταν τα 13,6 κιλά σε διάστημα 2 ετών για παχύσαρκα άτομα. Τα επίπεδα ενέργειας, η ικανότητα συγκέντρωσης και η συνολική υγεία της ομάδας ελέγχου αυξήθηκαν με πολύ θετικό τρόπο.

3. Εγκαταστάσεις παραγωγής με πιστοποίηση HACCP
4. Μόνο φυσικά θρεπτικά συστατικά
Τα ροφήματα παρασκευάζονται από φυσικές, θρεπτικές τροφές όπως γάλα, αυγά, μπιζέλια, μήλα, αγριοτριαντάφυλλα και ζαχαρότευτλα. Για να είναι όσο το δυνατόν πιο αγνά, φυσικά και γευστικά, τα ροφήματα περιέχουν μόνο φυσικές γεύσεις και χρωστικές ουσίες (όπως τεύτλα σε σκόνη για το ρόφημα φράουλας ή κακάο σε σκόνη για το ρόφημα σοκολάτας).

5. Ιδανική σύνθεση λιπαρών οξέων ωμέγα-3/ωμέγα-6
Τα ροφήματα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα ωμέγα-3 χάρη στη χρήση αυγών από κότες που έχουν τραφεί με υγιεινές και φυσικές τροφές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια πιο υγιεινή αναλογία λιπαρών οξέων ωμέγα-3 προς ωμέγα-6.

6. Πλούσιο σε φυτικές ίνες και με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη (ΓΔ)
Το ρόφημα περιέχει ίνες από σουηδικά ζαχαρότευτλα και πολύ χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (28). (Χαμηλές θεωρούνται οι τιμές κάτω από 55). Η σύνθεση με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη σας επιτρέπει να διατηρείτε σταθερά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Έτσι, μειώνετε το αίσθημα της πείνας και της επιθυμίας για φαγητό και διατηρείτε υψηλά τα επίπεδα ενέργειας και συγκέντρωσης.

7. Τρεις πηγές πρωτεΐνης
Τα περισσότερα προϊόντα στην αγορά περιέχουν μόνο μία πηγή πρωτεϊνών. Το Natural Balance Shake περιέχει πρωτεΐνη από 3 πηγές: μπιζέλια, αυγά και ορό γάλακτος. Οι ποικίλες διατροφικές πηγές προσφέρουν πάντα περισσότερα οφέλη. Για παράδειγμα, εκτός από βιταμίνες (κυρίως Β) και μεταλλικά στοιχεία (σίδηρο, φώσφορο, ψευδάργυρο, σελήνιο), τα αυγά περιέχουν και όλα τα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός σας.

proteins
DORO-592x300 

Ποσότητα: 378 g.
22138

Tιμή Μέλους Ελλάδας: 26,85 € – Αρ.Τιμή 34,90€

Κωδικός: 22138

 

 

 

 

 

 

2. Σούπα Ρόφημα Νatural Balance Shake

Η σούπα Natural Balance είναι ένα νόστιμο, ζεστό και υγιεινό σνακ – ή μέρος ενός γεύματος – για όλη την οικογένεια. Παρασκευάζεται από 100% φυσικά συστατικά και έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελεί μια ιδανική διατροφική επιλογή. Όπως και με τα ροφήματα, η κατανάλωση της σούπας έχει δύο κύρια οφέλη.

Απώλεια Βάρους

Πολλά άτομα μπορούν να ξεκινήσουν την κατανάλωσή της με σκοπό να χάσουν βάρος και να συνεχίσουν για να το διατηρήσουν χαμηλό. Η σούπα Natural Balance:

 • Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός και παράλληλα έχει ελάχιστες θερμίδες.
 • Είναι ένα σνακ με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη που ισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης.
 • Τα εξισορροπημένα επίπεδα σακχάρου δίνουν ένα παρατεταμένο αίσθημα κορεσμού μειώνοντας το αίσθημα της πείνας για περισσότερη ώρα.
Τα κύρια οφέλη της Σούπας Natural Balance:
Print
 

Ενέργεια και τόνωση

 • Η κατανάλωση της Σούπας Natural Balance ανάμεσα στα γεύματα ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας και συγκέντρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 • Θα νιώθετε πλήρεις και θα έχετε αρκετή ενέργεια για να αθλείστε αμέσως μετά τη δουλειά σας.
 • Μειώνει την επιθυμία για ζάχαρη και γλυκά.

 

soups1

 

1 μερίδα Σούπας Natural Balance σας προσφέρει:Ενέργεια 100kcal/418kJ – όση μία μπανάνα
Πρωτεΐνες 10g
Υδατάνθρακες 11g
Λιπαρά 1,5g
paint labels
 
 

Μοναδικά Χαρακτηριστικά της Σούπας Natural Balance

1. Προϊόν κορυφαίων σουηδών επιστημόνων
Οι σούπες Natural Balance δημιουργήθηκαν από τον Καθηγητή Stig Steen και την ομάδα του στην Igelosa Life Science Community στη Σουηδία. H φόρμουλα είναι πατενταρισμένη και πωλείται αποκλειστικά από την Oriflame.

2. 100% αγνά και φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας
Οι σούπες παρασκευάζονται από πλήρεις τροφές – σπαράγγια, ντομάτες, βασιλικό, κ.λπ. – και δεν περιέχουν συντηρητικά και τεχνητά αρώματα ή γλυκαντικές και χρωστικές ουσίες.

3. Ιδανικές για χορτοφάγους, βίγκαν και άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη ή στη λακτόζη
Οι σούπες είναι 100% φυσικές και δεν περιέχουν γάλα, αυγό, γλουτένη ή λακτόζη. Το μόνο κοινό αλλεργιογόνο στις σούπες είναι η πρωτεΐνη σόγιας.

4. Παρασκευάζονται στη Γερμανία σε εγκαταστάσεις παραγωγής με πιστοποίηση HACCP

5. Οι σούπες δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

6. Τρεις εξαιρετικές πηγές φυτικών πρωτεϊνών: σόγια, μπιζέλια, πατάτες
Η υψηλή περιεκτικότητα της σούπας σε πρωτεΐνη προέρχεται από τρεις φυτικές πηγές, οι οποίες αποτελούν μια πλήρη πηγή αμινοξέων όταν συνυπάρχουν. Οι φυτικές πρωτεΐνες παράγονται, επίσης, με αειφόρο τρόπο που είναι φιλικός προς το περιβάλλον.

7. Υγιεινά λιπαρά οξέα ωμέγα-3 από λάδι ελαιοκράμβης (κραμβέλαιο)
Οι σούπες είναι χαμηλές σε λιπαρά και περιέχουν λάδι ελαιοκράμβης (κραμβέλαιο), το οποίο παρέχει το καλύτερο προφίλ λιπαρών οξέων ωμέγα-3 συγκριτικά με όλα τα άλλα μαγειρικά λάδια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι διατροφολόγοι και οι γιατροί συνιστούν να χρησιμοποιείτε το λάδι ελαιοκράμβης στις τροφές για παιδιά και μωρά.

8. Χαμηλός Γλυκαιμικός Δείκτης. Πρεβιοτικές υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες από ινουλίνη
Οι σούπες περιέχουν ινουλίνη, η οποία είναι μια πρεβιοτική φυτική ίνα που διαλύεται στο νερό. Οι υδατοδιαλυτές ίνες συνδέονται μεταξύ τους και αποβάλουν τις τοξίνες και τη χοληστερόλη από το σώμα σας. Οι πρεβιοτικές ίνες έχουν σημαντική διατροφική αξία για την εντερική χλωρίδα, η οποία παίζει κρίσιμο ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα. Οι χαμηλές τιμές ΓΔ σταθεροποιούν τα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα.

 

 

 

Μπάρες Πρωτεϊνών με Φρούτα του Δάσους Natural Balance

Ποσότητα: 392 g.
25386
Tιμή Μέλους Ελλάδας: 9,15 € – Αρ.Τιμή 11,90€

Κωδικός: 25386

Μπάρες Πρωτεϊνών με Σοκολάτα Natural Balance

Ποσότητα: 392 g.
25385
Tιμή Μέλους Ελλάδας: 9,15 € – Αρ.Τιμή 11,90€

Κωδικός: 25385

Τα προϊόντα Wellness by Oriflame είναι Vegan!

vegan-labels-2

Υπολογίστε 2,5€ έξοδα αποστολής για Ελλάδα με παραλαβή της παραγγελίας από κατάστημα ACS της περιοχής σας ή επιλέξτε μία από τις δυνατότητες Δωρεάν Αποστολής εδώ.

 

Αρέσει σε %d bloggers: