Εξυπηρέτηση Πελατών

Γιατί συμφέρει να είστε μέλος στην Oriflame;

 • Γιατί μπορείτε να ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ τα προϊόντα σας σε προνομιακές τιμές μέλους, δηλαδή με έκπτωση 23% από τις τιμές καταλόγου.
 • Γιατί μπορείτε να ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ δείχνοντας τον κατάλογο και πουλώντας τα προϊόντα σε τιμές καταλόγου. Έτσι θα έχετε 30% άμεσο κέρδος πάνω στις αγορές σας.
 • Γιατί μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και το δικό σας ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΛΩΝ, προσκαλώντας κι άλλα άτομα στην ομάδα σας. Όσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα σας τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζετε μέσω του πολύ δυναμικού προγράμματος αμοιβών του Success Plan της Oriflame.
 • Γιατί η συνεργασία με την Oriflame είναι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!
  Γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους, κάνετε νέους φίλους και έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε ολόκληρο τον κόσμο με το πρόγραμμα επιβράβευσης του Success Plan της Oriflame.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Δείτε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την Εγγραφή σας  που θα σας δώσει τη δυνατότητα να αγοράζετε στο εξής με έκπτωση 23% από τις τιμές καταλόγου ή / και να ξεκινήσετε μία καριέρα ως Oriflame Consultant. Θα σας εξηγήσουμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε και πως μπορείτε να κερδίζετε χρήματα από τις αγορές σας.
Δείτε παρακάτω στο video πόσο απλή είναι η Εγγραφή σας.

Πως θα κάνετε την αρχή;

Ως νέος Consultant θα έχετε την καθοδήγηση και βοήθειά μου. Θα σας καλωσορίσω στην Oriflame και θα σας βοηθήσω να κατανοήσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείτε στο ξεκίνημά σας.
Με την πρώτη σας παραγγελία θα ενεργοποιήσετε τον κωδικό σας και θα λάβετε το Starter Kit με όλα τα απαραίτητα έντυπα και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο ξεκίνημά σας.

Ποιός μπορεί να γίνει Μέλος της Oriflame;

Οποιοσδήποτε! Όλοι σας μπορείτε να αποκτήσετε κωδικό μέλους Οriflame και να έχετε πρόσβαση στην Ομορφιά, τα Χρήματα και τη Διασκέση που προσφέρει η Oriflame. Είτε αναζητάτε τρόπους για έξυπνες και οικονομικές αγορές είτε σας ενδιαφέρει να αναπτυχθείτε επαγγελματικά, εμείς σας παρέχουμε μια μοναδική ευκαιρία να το έχετε. Στην Oriflame οι προσφορές και οι ευκαιρίες κέρδους είναι αξιόλογες και προσφέρονται ίσα προς όλους.

Πώς κάνετε την ΕΓΓΡΑΦΗ σας στην Oriflame;

Eγγραφή στην Oriflame είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απλά συμπληρώνετε τη φόρμα Εγγραφής που βρίσκεται εδώ.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Είναι εύκολο να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας προϊόντα Oriflame. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και είναι χαρά μας να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε περαιτέρω ερώτησή σας.

Πώς μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα Oriflame;

 • Μέσω internet μετά την εγγραφή σας, κάνοντας είσοδο με τον κωδικό μέλους και τον κωδικό πρόσβασης στο site της Oriflame.
 • Τηλεφωνώντας μου ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας σας από εδώ
Δείτε το video που ακολουθεί με όλα τα βήματα της παραγγελία σας.
 
Ελλείψεις προϊόντων και διαδικασία κράτησης
Όταν ένα προϊόν είναι σε έλλειψη και πρόκειται να παραληφθεί ξανά, κρατιέται για εσάς Back Order, δηλαδή εξασφαλίζεται το προϊόν στην τιμή που το ζητήσατε.
Αυτό ισχύει αυτόματα για 2 καταλόγους, εάν φυσικά το επιθυμείτε.
Πολιτική επιστροφής προϊόντων
Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας και σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα.
Εάν για οποιονδήποτε λόγο δε μείνετε ικανοποιημένοι από κάποιο προϊόν μας, μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά του, η Oriflame θα σας το αντικαταστήσει με καινούριο προϊόν ή θα σας επιστρέψει την αξία του στο επόμενο τιμολόγιο. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και όταν χρειαστεί θα σας ενημερώσω προσωπικά.

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

Ποιά είναι η πολιτική παραδόσεων των παραγγελιών;

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται πριν τις 13:00 παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Παραγγελίες που υποβάλλονται μετά τις 13:00 παραδίδονται μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες. Τις ημέρες που τυχαίνει ανοίγμα καταλόγου όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες, όπως και οι παραγγελίες που υποβάλλονται τις Κυριακές.
Κατεβάστε κάνοντας κλικ εδώ τη λίστα των σημείων της ACS (pdf) για Ελλάδα.
Μπορείτε να παραλάβετε σε όλη την Ελλάδα ή/ και Κύπρο
 • Μέσω των 320 καταστημάτων της ACS
 • Με courier ή ταχυδρομικώς στο σπίτι ή όπου επιθυμείτε
Προσφορές Δωρεάν Παραλαβής
Μπορείτε να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας ΔΩΡΕΑΝ στην ACS της περιοχής σας ή στα σημεία της Οriflame ακόμη και αν είναι κάτω από 200BP ή 50ΒΡ, απλά επιλέγοντας μία από τις Προσφορές Δωρεάν Παραλαβής.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Πού και πώς εξοφλείτε την παραγγελία σας

 • Με αντικαταβολή μετρητών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας μέσω courier, στο ταχυδρομείο ή στα σημεία εξυπηρέτησης της ACS.
 • Με χρεωστική κάρτα και πιστωτική κάρτα VISA ή MasterCard στις παραγγελίες σας μέσω του site της Oriflame στο πεδίο:
  ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ, Ιστορικό παραγγελιών, Εξόφληση, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard.
 • Με κατάθεση στις τράπεζες. Όταν κάνετε κατάθεση σε τράπεζα, θυμηθείτε να σημειώνετε τον κωδικό μέλους σας και  φυσικά συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμό σας.
Με κατάθεση ή e: Banking στις συνεργαζόμενες Τράπεζες.
Τραπεζικός λογαριασμός OriflameNL91INGB0006779264
ALPHA         IBAN:  GR3201401330133002320000060
ΕΘΝΙΚΗ       IBAN:  GR9801106690000066947012671
ΠΕΙΡΑΙΩΣ    IBAN:  GR0601718320006832121812875
EUROBANK IBAN:  GR6502600270000360201163000

Δυνατότητα Πίστωσης 14 ημερών

Ως Consultant-μέλος της Oriflame έχετε πίστωση €150 συνολικά για την 1η & 2η παραγγελία και έως €300 συνολικά σε όλες τις επόμενες παραγγελίες σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνετε κάποιο οικονομικό ρίσκο – μπορείτε απλά να συγκεντρώσετε τα χρήματα από τους πελάτες σας και να εξοφλήσετε το τιμολόγιό σας αργότερα. Μπορείτε να έχετε παράλληλα μέχρι και 2 παραγγελίες με πίστωση έως και 14 ημέρες η κάθε μια. Για να βάλετε νέα παραγγελία πρέπει να εξοφλείτε τουλάχιστον μία από τις 2 παραγγελίες σε εκκρεμότητα ή την τρέχουσα, εάν είναι όλες εντός των 14 ημερών.
Για να αποκτήσετε τη δυνατότητα πίστωσης χρειάζεται να προσκομίσετε στην Εξυπηρέτηση Πελατών (μέσω e-mail στο customer.service@oriflame.gr ή fax) πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ ή κινητής τηλεφωνίας, όπου αναγράφονται τα στοιχεία σας και ο Α.Φ.Μ. καθώς και φωτοτυπία της ταυτότητάς σας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

55500050-1699900116-GR-CONSULTANT-MANUAL3-207x300

GR_CONSULTANT_GUIDE
Ο Νέος Οδηγός Μελών περιλαμβάνει στις σελίδες του όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε να έχετε ως Μέλη στην Oriflame και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για να κάνετε εύκολα και έξυπνα τις αγορές σας ή και να ξεκινήσετε να Κερδίζετε Χρήματα.
Ο Νέος Οδηγός Μελών χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο 1ο μέρος θα βρείτε όσα χρειάζεται να γνωρίζετε ώστε να κάνετε τις αγορές σας από την Oriflame, βασικές πληροφορίες σχετικά με το πώς κερδίζετε bonus πωλήσεων, τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Oriflame και πολλά άλλα.
Στο 2ο μέρος υπάρχουν πρακτικές συμβουλές και βήμα-βήμα πώς μπορείτε να ξεκινήσετε να δουλεύετε με το σύστημα της Oriflame. Μπορείτε να δείτε τον ΟΔΗΓΟ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ORIFLAME πατώντας στην εικόνα ή εδώ.
Στην Oriflame εκτός από τις αγορές σας μπορείτε να κερδίζετε επιπλέον ή και κύριο εισόδημα
Στην Oriflame με την εγγραφή σας γίνεστε μέλος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο στην απευθείας πώληση, γεγονός που σας επιτρέπει αυτόματα εκτός από απλός καταναλωτής να γίνετε και δυναμικός πωλητής ή δικτυωτής με άμεσο κέρδος που ξεκινά από 30% και φθάνει το 60%!
Στο ξεκίνημα σας ονομάζεστε Consultant, δηλαδή Σύμβουλος, και αποκτάτε δικαίωμα bonus ή επιστροφής χρημάτων συμπληρώνοντας του πρώτους 250 πόντους (κάθε πόντος BP=0,52€)
Στη συνέχεια και ενώ συνεχίζετε την πώληση σε φίλους ή γνωστούς σας αλλά και αποκτώντας νέα μέλη στην ομάδα σας, ανεβαίνετε κλίμακα και προχωράτε στον τίτλο του Manager, του Director και του Diamond Direcotr.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για να κερδίζετε στην Oriflame

 1. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΣΑΣ
  Ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε!
 2. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ORIFLAME ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΑΤΟΜΑ
  ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
  Μείνετε συνεπείς κάθε μέρα σε αυτόν τον απλό στόχο ό,τι και να γίνει, όπου κι αν βρεθείτε! Ακόμη και στο Internet ή στο τηλέφωνο.
 3. ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ
  Δώστε συμβουλές και προτείνετε προϊόντα. Αυτό αποδεδειγμένα θα αυξήσει τις παραγγελίες που θα συγκεντρώσετε.
 4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ
  Σας προτείνουμε να δανείσετε τον κατάλογο για 2-3 ημέρες στους πελάτες σας. Έτσι, όλο και κάποιος θα βρεθεί να ξεφυλλίσει τον κατάλογο και οι παραγγελίες σας θα αυξηθούν.
 5. ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
  Ο κατάλογος δουλεύει και χωρίς εσάς.
 6. ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΑ “ΟΧΙ”
  Ένα όχι τώρα δεν είναι απαραίτητα ένα μόνιμο όχι! Μην απογοητεύεστε, είναι λογικό! Οι πιο επιτυχημένοι σε αυτή τη δουλειά είναι αυτοί που έχουν ακούσει τα περισσότερα όχι. Είναι θέμα στατιστικής!
 7. ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ – ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ – ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ
  Προσπαθήστε να προσκαλείτε τουλάχιστον 3 φίλους/γνωστούς την ημέρα στις συναντήσεις επιχειρηματικής ευκαιρίας. Έτσι θα εξασφαλίσετε ότι θα έχετε τουλάχιστον έναν καλεσμένο στην επόμενη συνάντηση.

Πώς κερδίζετε Bonus Πωλήσεων στην Oriflame

Στην Oriflame κερδίζετε Bonus Πωλήσεων ανάλογα με τις πωλήσεις της ομάδας σας. Η ομάδα σας μεγαλώνει προσκαλώντας φίλους και γνωστούς να γίνουν και αυτοί μέλη στην Oriflame κάτω από το δικό σας κωδικό. Έτσι ονομάζεστε Χορηγός.
Το Πλάνο Αμοιβών της Oriflame:
 • Το κάθε προϊόν ανάλογα με την αξία του έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό BP – Bonus Points. Το σύνολο των ΒΡ’s της ομάδας σας σε κάθε κατάλογο ορίζει το ποσοστό Bonus.
 • Βοnus Volume (BV) είναι η χονδρική αξία του προϊόντος χωρίς το Φ.Π.Α. Πάνω στο σύνολο των BVs σε κάθε κατάλογο υπολογίζεται το ποσοστό Bonus.
 • Η βασική αρχή του συστήματος είναι ότι όσο πιο πολλά νέα μέλη έχετε προσκαλέσει και ενημερώσει τόσα πιο πολλά χρήματα θα κερδίζετε.
Εάν ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με την Oriflame, θα σας εξηγήσω αναλυτικά πώς λειτουργεί το επιχειρηματικό πλάνο της Oriflame και τί μπορείτε να κερδίσετε ανάλογα με το επίπεδο που κατακτάτε στο Success Plan της Oriflame.
Κάθε πότε γίνεται η πληρωμή των Bonus;

10 ημέρες μετά το κλείσιμο του κάθε καταλόγου στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δώσει στην εταιρία. Για να γίνει κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να είστε ενήλικας.

Προϋποθέσεις για την Κατάθεση των Bonus

 • Τα Bonus Έκπτωσης Απόδοσης κατατίθενται εφόσον ξεπεράσουν αθροιστικά το ποσό των 15€.
 • Για την κατάθεση του Bonus Έκπτωσης Απόδοσης πρέπει να έχετε κάνει προσωπική παραγγελία 100BP σε κάθε κατάλογο ή μία οποιαδήποτε παραγγελία και 2 εγγραφές Νέων Μελών στο Welcome Program 1.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Oriflame Academy

Τo Oriflame Αcademy θα σας εκπαιδεύσει στο πώς να δουλέψετε με την μέθοδο SARPIO βήμα-βήμα. Η Oriflame είναι υπερήφανη για το εκπαιδευτκό της πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει ένας Leader που ενδιαφέρεται να κερδίσει χρήματα σε σχέση με τα προϊόντα και τον τρόπο δουλειάς.

Τι είναι αυτό που κάνει τα προϊόντα Oriflame μοναδικά;

Η φύση αποτελεί την καθοριστική έμπνευση για την Oriflame από το 1967 που ιδρύθηκε στη Σουηδία.
Η αγνή ομορφιά της Σουηδικής φύσης είναι από τότε το σήμα κατατεθέν των καλλυντικών της.

Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης ORIFLAME

Η Oriflame λατρεύει την πρόοδο! Η ζωή ενός προϊόντος της Oriflame ξεκινάει στο Δερματολογικό Ερευνητικό Ινστιτούτο της στη Στοκχόλμη, όπου αναζητιούνται συνεχώς πατενταρισμένες φόρμουλες και αποστάγματα, που κάνουν τα προϊόντα Oriflame μοναδικά.

Oriflame-MLM-Review

Αυτές οι νέες φόρμουλες και τα καινοτόμα συστατικά στη συνέχεια προωθούνται στους πάνω από 100 επιστήμονές της Oriflame στο Κέντρο Προϊοντικής Ανάπτυξης της εταιρίας στο Δουβλίνο. Εκεί ο ρόλος τους είναι να δημιουργήσουν ένα ακόμη καινοτόμο προϊόν Oriflame με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών της και τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Όμως, το πιο σημαντικό μέρος του ρόλου τους είναι να δημιουργήσουν ένα προϊόν που θα αγαπήσετε και θα απολαύσετε. Στο Oriderm, το ιδιόκτητο κέντρο προϊοντικών δοκιμών, χρησιμοποιοείται εξοπλισμός προηγμένης τεχνολογίας για να εξετάζεται η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της Oriflame σε εθελοντές-καταναλωτές και ποτέ σε ζώα.
Μονάδες Παραγωγής
Τα περισσότερα προϊόντα μας παράγονται στα έξι ιδιόκτητα εργοστάσια της Oriflame σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής. Σύγχρονος εξοπλισμός και υψηλά πρότυπα παραγωγής εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Oriflame πάντα με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.
Αρέσει σε %d bloggers: