Κερδίστε χρήματα

Από ένα επιπλέον εισόδημα έως τη δική σας επιχείρηση. Εσείς αποφασίζετε μέχρι που θέλετε να φτάσετε και τον τρόπο ζωής που επιθυμείτε. Υπάρχουν ίσες ευκαιρίες να ταξιδέψετε σε όλον τον κόσμο, να περαστείτε σε εκδηλώσεις ομορφιάς και να ανταμειφθείτε. Όλα ξεκινάνε με ένα απλό βήμα, την εγγραφή σας στην Oriflame.
Ονειρεύεστε τη δική σας επιτυχημένη επιχείρηση;
Ονειρεύεστε μία πηγή εισοδήματος που θα σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας; Έχετε την επιθυμία να δημιουργήσετε έναν τρόπο ζωής γεμάτο ελευθερία, πολυτέλεια, προνόμια και επαγγελματική αναγνώριση; Από το να κερδίζετε ένα επιπλέον εισόδημα μέχρι το να χτίσετε τη δική σας επιτυχημένη καριέρα, ΕΣΕΙΣ αποφασίζετε πόσο θέλετε να εξελιχτείτε και τον τρόπο ζωής που θέλετε να πετύχετε. Όλα ξεκινάνε με ένα απλό βήμα, την εγγραφή σας στην Oriflame.
Η Oriflame σας προσφέρει δύο τρόπους για να βγάλετε χρήματα.
1. Αγορά Προϊόντων Oriflame
Μπορείτε να αγοράζετε τα προϊόντα σας σε προνομιακές τιμές Μέλους με Έκπτωση 23%.
2. Η Δική σας επιχείρηση
–Αναπτύξτε το δικό σας Δίκτυο Μελών, προσκαλώντας κι άλλα άτομα στην ομάδα σας.
–Δείξτε τον Κατάλογο και πουλώντας τα προϊόντα σε τιμές καταλόγου.
Σας υποστηρίζουμε σε όλη σας την πορεία με το Oriflame Academy
Η Oriflame και οι Leaders της παρέχουν μία πλήρη γκάμα εργαλείων και εκπαιδεύσεων για να σας υποστηρίξουν στην πορεία σας. Με την τελευταία λέξη της online τεχνολογίας θα έχετε ως εφόδια στην πορεία σας προς την επιτυχία online εφαρμογές, εργαλεία και e-learning. Έτσι θα μπορείτε να προσκαλείτε νέα μέλη, να κάνετε εγγραφές και να βάζετε τις παραγγελίες σας Online κάθε στιγμή της ημέρας από όπου και αν βρίσκεστε. Παρακολουθώντας τις εκπαιδεύσεις και τις εκδηλώσεις του Oriflame Academy θα μάθετε περισσότερα για τα μοναδικά μας προϊόντα ομορφιάς και για το πώς να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.
Στην Oriflame θα βρείτε επίσης κορυφαία online επιχειρηματικά εργαλεία και εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να ενεργείτε online.
H Ευκαιρία της Oriflame κάνει εφικτή την πραγματοποίηση των ονείρων σας με την ελάχιστη επένδυση, χωρίς κανένα ρίσκο και με εξαιρετικά οφέλη.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Ανακαλυψτε την Επιχειρηματική Ευκαιρία της Oriflame

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ
SUCCESS PLAN
ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΛΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ SARPIO

ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ,
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ
ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Στην ORIFLAME έχεις την δυνατότητα να κερδίζεις απεριόριστο εισόδημα απλά προσκαλώντας και άλλα άτομα να γίνουν μέλη (χορηγία)
Αυτή είναι η αμοιβή σου για την  εκπαίδευση και ανάπτυξη των νέων μελών
Το πλάνο αμοιβών ORIFLAME-SUCCESS PLAN σε ανταμοίβει για τις δικές σου αγορές/πωλήσεις καθώς και για τις αγορές/πωλήσεις ολων όσων προσκαλείς και εγγράφεις στην ORIFLAME..

Τα οφέλη του ORIFLAME consultant είναι πολλά. Οσες περισσότερες κλίμακες ανεβαίνεις στο success plan τόσα περισσότερα χρήματα κερδίζεις.
Στην προσπάθεια σου να αναπτυσεις διαρκώς την oriflame επιχείρηση σου,η οποία θα σε στηρίζει και θα σε εκπαιδευει ώστε να βελτιώνεις τις δυνατότητες σου,θα σε βοηθήσουμε κ εγώ προσωπικά να πετύχεις και να εκπληρώσεις τα όνειρα σου!
 
Το SARPIO-ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ORIFLAME μας βοηθάει να αναπτυχθουμε πιο γρήγορα.
ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 
ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ORIFLAME ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ.
ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙΣ.