Άρθρα,  Νέα Προϊόντα

Νέα Σειρά Beautanicals

4 Λόγοι για να Αγαπήσετε τη Νέα Σειρά Beautanicals
Αν και νέα προϊόντα ομορφιάς λανσάρονται καθημερινά, λίγα είναι τόσο μέσα στις τάσεις του σήμερα όσο τα Beautanicals. Διαβάστε τέσσερεις λόγους.
Η διαφάνεια είναι η νέα τάση
Με τόσες αποσύρσεις προϊόντων στην αγορά και αμφιλεγόμενες αποδόσεις, όλοι έχουμε γίνει καχύποτοι για το βάζουμε επάνω και μέσα στο σώμα μας. Και πολύ σωστά. Ως αποτέλεσμα, ξοδεύουμε πολύ χρόνο για να καταλάβουμε τι περιέχεται στα προϊόντα μας και κάνουμε πιο έξυπνες και συνειδητές αγορές. Συνεπώς, οσο πιο αυθεντικά, διαφανή και καθαραά είναι τα προϊόντα μιας σειράς, τοσο το καλύτερο για όλους.
Φυσικά συστατικά
Τα προϊόντα με φυσικά, φυτικά συστατικά είναι τάση εδώ και καιρό και θεωρούνται πιο αγνά και ασφαλή. Πλέον, είναι ακόμα πιο δημοφιλή καθώς έχουν υψηλές αποδόσεις.

Υπεύθυνη ομορφιά
Όλοι είμαστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στο περιβάλλον και για πολλούς από εμάς, είναι τρόπος ζωής. Το να αγοράζουμε βιώσιμα προϊόντα μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα και αναζητάμε ανακυκλωμένες συσκευασίες, βιοδιασπώμενες συνθέσεις και συστατικά ηθικής προέλευσης. Για αυτό, τα προϊόντα που είναι εγκεκριμένα από την Vegan Society™ είναι πρώτα στην προτίμησή μας.
Η υγεία είναι ομορφιά
Η τάσης της υγιηνής ζωής, και η κατανόηση ότι η καλή υγεία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εμφάνισή μας, είναι στο επίκεντρο των ημερών. Για αυτό, επιλέγετε προϊόντα που θα βάλετε επάνω στο σώμα σας με την ίδια λογική που αγοράζετε και εκείνα που θα βάλετε μέσα σε αυτό. Προϊόντα με φυσικά, αγνά και απλά συστατικά που περιέχουν βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.
Εμπνευσμένη από τις αγνές φυσικές πηγές της Σκανδιναβίας, και ανεπτυγμένη με τη μοναδική Σουηδική εξειδίκευση, η νέα σειρά Beautanicals προσφέρει έξυπνα και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών στην ίδια λογική με αυτές τις τάσεις. Λογικό να πιστεύουμεπως θα τα λατρέψετε!

Κρέμα Χεριών για Αποκατάσταση Beautanicals από 9.00€ ΜΟΝΟ 3.85€
Αναζωογονητικό Προϊόν Καθαρισμού Σώματος Beautanicals από 12.00€ ΜΟΝΟ 5.40€
Απολεπιστικό Σφουγγάρι με Κέλυφος Καρυδιών από 5,00€ ΜΟΝΟ 3,85 €
Σαμπουάν για Αποκατάσταση Beautanicals από 11.00€ ΜΟΝΟ 5.40€
Σαμπουάν για Αποκατάσταση Beautanicals από 11.00€ ΜΟΝΟ 5.40€
Αναζωογονητικό Σαπούνι Beautanicals από 5.00€ ΜΟΝΟ 2.30€

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.