Χορηγία – Δίκτυο: αναπτύξτε τη δική σας επιχείρηση

Στην Oriflame μπορείτε να κερδίζετε όχι απλά ένα επιπλέον εισόδημα αλλά το βασικό σας εισόδημα με απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης. Το μυστικό βρίσκεται στη χορηγία – δίκτυο: προσκαλώντας νέα άτομα και δημιουργώντας τη δική σας ομάδα. Έτσι αναπτύσσετε τη δική σας επιχείρηση πάντα με τη υποστήριξη της Oriflame και της χορηγού σας, ξεκινώντας με μηδέν κεφάλαιο και με μηδέν ρίσκο.
Το 1ο σας Βήμα για τη Δική σας Επιχείρηση είναι η Εγγραφή σας στην Oriflame.

Print

Η δική σας επιχείρηση στην Oriflame χωρίς να επενδύσετε ούτε ένα €!

Για να δημιουργήσετε μία επιτυχημένη επιχείρηση είναι πολύ σημαντικό να θέσετε στόχους και να σχεδιάζετε τη δουλειά σας έτσι ώστε να τους πετύχετε. Αν προσδιορίσετε τα όνειρά σας και τους στόχους σας, θα έρθετε ακόμα πιο κοντά στην επίτευξή τους! Σαν χορηγός σας θα είμαι κοντά σας σε κάθε βήμα ώστε να πετύχετε τους δικούς σας στόχους.
H Οriflame διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη κερδοφόρα επιχειρησιακή ευκαιρία που απευθύνεται σε όλους. Μπορείτε να κερδίζετε όσα χρήματα επιθυμείτε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, αναπτύσσοντας τη δική σας ομάδα και προσκαλώντας συνεχώς νέα μέλη.

Η δική σας Επαγγελματική Επιτυχία με την Oriflame

Αυτή η ενότητα θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε άμεσα και αποτελεσματικά την επιχείρησή σας στην Oriflame!
Η Oriflame έχει αναπτύξει μία μέθοδο δουλειάς που ονομάζεται SARPIO και είναι βασισμένη στις μαρτυρίες και στις πρακτικές των πιο επιτυχημένων δικτυωτών σε όλο τον κόσμο σε συνδυασμό με τις αρχές του δικτυακού μάρκετινγκ και της απευθείας πώλησης. Η ουσία του SARPIO βρίσκεται στην τήρηση των αρχών ανάπτυξης του δικτυακού μάρκετινγκ και η δομή του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ταιριάξει με το Oriflame Success Plan και το προφίλ του Oriflame Consultant. Πατήστε δίπλα στην εικόνα για να ανοίξετε το αρχείο με το Success Plan της Oriflame και να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με τον τρόπο δουλειάς μας.

 

Τί είναι χορηγία – χορηγός στην Oriflame


Χορηγός, λοιπόν, είναι το κάθε μέλος της Oriflame που αποφασίζει να προσκαλεί και να εγγράφει νέα μέλη (κάτω από τον κωδικό του) έτσι ώστε να δημιουργήσει το δικό του δίκτυο – ομάδα.
Στη συνέχεια οφείλει να ενημερώνει και να καθοδηγεί το νέο μέλος στα πρώτα του βήματα, έτσι ώστε να πάρει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για να ξεκινήσει κι εκείνο με τις δικές του επιλογές στην Oriflame.

Πρόσκληση υποψήφιων νέων μελών στις συναντήσεις Επιχειρηματικής Ευκαιρίας:

 • Επιλέξτε 5 άτομα από τη Λίστα των φίλων σας για να τους προσκαλέσετε στη συνάντηση Επιχειρηματικής Ευκαιρίας.
 • Επικοινωνήστε μαζί τους στις επόμενες ημέρες και απλά καλέστε τους για να πιείτε καφέ και να τους μιλήσετε για την καινούργια σας επιχείρηση. Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας και εξηγήστε τους τα πλεονεκτήματα του να είσαι Mέλος της Oriflame!
 • Συνοδέψτε τους στην επόμενη συνάντηση Επιχειρηματικής Ευκαιρίας στα γραφεία της εταιρίας (για την Αθήνα) ή όπου η εταιρία έχει ορίσει κέντρο συνάντησης.
 • Ενημερώστε τους για Επιχειρηματική Ευκαιρία της εταιρίας μόνος/η σας. Θα σας στείλω εγώ την παρουσίαση της εταιρίας σε ηλεκτρονική μορφή για να την χρησιμοποιήσετε.

Πώς αμείβονται οι χορηγοί

 • Με 12 «μισθούς» το χρόνο, αφού οι κατάλογοι είναι 12
 • Η αμοιβή προκύπτει από τους συνολικούς πόντους της ομάδας και του ίδιου οι οποίοι γίνονται σε κάθε κατάλογο.
 • Το ποσό κατατίθεται σε τραπεζικό σας λογαριασμό, 10 ημέρες ακριβώς μετά το κλείσιμο του καταλόγου.

Σύστημα αμοιβών Oriflame

Ανάπτυξη Δικτύου:

 • Έως 27% Έμμεσο Κέρδος
 • 1000€ Bonus Ανάπτυξης “Πρόγραμμα 90 ημέρες”
 • 1000€ Βοnus για κάθε νέα ομάδα 21% που χορηγείτε
 • 1000€ Bonus για την επίτευξη του 1ου τίτλου Director
 • 200€ κάθε μήνα για την επίτευξη συγκεκριμένου στόχου
 • Πολλά extra Bonus ανάλογα με την καμπάνια του εκάστοτε καταλόγου
 • Συμμετοχή σε διεθνή ΣυνέδριαΠροσκαλέστε 3 από τις/τους καλύτερες/ρους φίλες ή φίλους σας στην Oriflame και δείξτε τους τον κατάλογο για να παραγγείλουν.
 • Ενημερώστε τες/τους ότι με την εγγραφή τους μπορούν να αγοράζουν με 23% έκπτωση από τις τιμές καταλόγου αλλά και να απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια μελών κάθε εβδομάδα.
 • Βάλτε μαζί τους την πρώτη τους παραγγελία.
 • Με 36 ευρώ παραγγελία στον κατάλογο (δηλαδή 50 ΒΡ), τα νέα μέλη σας κερδίζουν το Welcome Programe 1 και εσείς κερδίζετε 5€ έκπτωση από τις επόμενες αγορές σας.

Με τη βοήθειά μου ως Oriflame Χορηγού σας, μπορείτε να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα άμεσα, βάζοντας τις βάσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας! Ρωτήστε με σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για το ξεκίνημα!
Επικοινωνήστε μαζί μου για να σας ενημερώσω περισσότερο στο ξεκίνημά σας. Είμαι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσω στη επιλογή σας να κερδίζετε το εισόδημα που θέλετε στην Oriflame.