Άρθρα

H Oriflame είναι Νο1 εταιρία καλλυντικών απευθείας πώλησης στην Ευρώπη. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί?

Όταν πριν πολλά χρόνια (1995) ξεκίνησα τη συνεργασία μου με την Oriflame αντιλήφθηκα τους λόγους που η εταιρία αυτή αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ σήμερα, ακόμη και εν μέσω κρίσης πρωτοπορεί. Φέτος γιορτάζουμε τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της και βλέπουμε πως στην Ευρώπη, η Oriflame είναι σταθερά Νο1 στις απευθείας πωλήσεις καλλυντικών, ενώ συνεχίζει μια σταθερά ανοδική πορεία.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνει την Oriflame να κερδίζει όλο και περισσότερο μερίδιο από την ελληνική αγορά.large-1107808-2

► Το προϊόν:

Φυσικά Σουηδικά Καλλυντικά

Η Oriflame δημιουργεί άριστης ποιότητας προϊόντα: φυσικά Σουηδικά καλλυντικά και μοναδικά, καινοτομικά προϊόντα, εμπνευσμένα από τη φύση. Δημιουργούνται χρησιμοποιώντας την τελευταία επιστημονική τεχνολογία με στόχο να χαρίσουν σε όλους μας απίθανη εμφάνιση. Η ζωή ενός προϊόντος της Oriflame ξεκινάει στο Ινστιτούτο Έρευνας, όπου η προηγμένη επιστημονική γνώση χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μοναδικών και πατενταρισμένων τεχνολογιών που της δίνουν το προβάδισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

our-story1

Αυτές οι νέες τεχνολογίες στη συνέχεια προωθούνται στους επιστήμονες στο Προϊοντικό Κέντρο Ανάπτυξης στο Δουβλίνο, που στοχεύουν να δημιουργήσουν μία καλλυντική σύνθεση η οποία είτε θα προστεθεί σε μία ήδη υπάρχουσα σειρά της Oriflame ή θα ξεκινήσει μία νέα.Θα ακολουθήσει η παραγωγή της και στη συνέχεια θα διατεθεί στην παγκόσμια αγορά.  Ο σημαντικότερος ρόλος τους είναι να δημιουργήσουν ένα προϊόν που θα αγαπήσουμε και που θα απολαύσουμε.

► Ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής:

Τα προϊόντα Oriflame διατίθενται μέσω της απευθείας πώλησης, γεγονός που τους δίνει την ευκαρία να έχουν πολύ προσιτές τιμές, αν και διαθέτουν εφάμιλλη -και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερη- ποιότητα σε σχέση με αντίστοιχες ακριβές μάρκες που κυκλοφορούν στα καταστήματα. Αυτό διαπιστώνουν πολλοί καταναλωτές όταν τα δοκιμάζουν και μένουν κατάπληκτοι από τα αποτελέσματα της χρήσης τους.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Η Oriflame δεσμεύεται για την ποιότητα των προϊόντων της και προσφέρει πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα της.

100 guaranted

► Η δεοντολογία

Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος μετριέται σε ανθρώπους, αλλά ποτέ σε ζώα.

Και αυτό γιατί πλέον η τεχνολογική ανάπτυξη δεν απαιτεί δοκιμές σε ζώα για να δοθεί άδεια κυκλοφορίας ενός νέου προϊόντος. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μετριέται σε εθελοντές ανθρώπους, που καταγράφουν τις προσωπικές μαρτυρίες και κατόπιν μετριούνται τα αποτελέσματα των προϊόντων με τεχνολογικά μέσα. Oriderm

Ori-derm

Έτσι στο Ori-derm, το ιδιόκτητο κέντρο δοκιμών, εξοπλισμός προηγμένης τεχνολογίας χρησιμοποιείται για να μετρήσει άμεσα την αποτελεσματικότητα των προϊόντων στην επιδερμίδα εθελοντών. Αυτό επιτρέπει στην Oriflame να βλέπει τα πραγματικά αποτελέσματα στην ανθρώπινη επιδερμίδα, καταφέρνοντας να σας προσφέρει τη βεβαιότητα του ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων αλλά και ότι τα αποτελέσματα για για τα οποία μιλάει ο κατάλογος αληθεύουν. Η χρήση της επιστήμης είναι πολύ σημαντική στη δημιουργία των προϊόντων της Oriflame, είναι όμως εξίσου σημαντική για αυτήν η εξασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας αλλά και η εφαρμογή της ηθικής δεοντολογίας σε ό,τι κάνει.

► Σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον

Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και τη φύση αποτελούν τις θεμελιώδεις αρχές λειτουργίας της εταιρίας και αντικατοπτρίζονται στην κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική της. Η Oriflame είναι συνιδρύτρια του World Childhood Foundation που στηρίζει με πολλούς τρόπους και μέσω αυτού προσφέρει βοήθεια στα πιο ευάλωτα παιδιά καθώς και σε έφηβες και νέες μητέρες.Επίσης, οι συσκευασίες των προϊόντων της Oriflame είναι ανακυκλώσιμες και περιορίζονται στις απολύτως απαραίτητες, ώστε να συμβάλλουν στη μείωση των απορριμμάτων. Η Oriflame έχει ισχυρές ηθικές αρχές που εκφράζονται σε όλες τις λειτουργίες της. Τα προϊόντα Oriflame δημιουργούνται και παράγονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας και βάσει των κανόνων που προστάζει η ηθική.
Επιπλέον η Oriflame χρησιμοποιεί χαρτί στους καταλόγους της που προέρχεται από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας.
logoψω
Rainforest-Alliance

► Μοναδική Επιχειρησιακή Ευκαιρία για όλους

Η Oriflame διαθέτει την πιο δίκαιη και κερδοφόρα επιχειρησιακή ευκαιρία που απευθύνεται σε όλους. Με την Oriflame έχετε την ευκαιρία να γίνετε Consultant (μέλος) και, την ίδια μέρα, να δείξετε τον κατάλογο σε φίλους, γείτονες και συναδέλφους, να πάρετε τις παραγγελίες τους και να κερδίσετε χρήματα αμέσως. Επιπλέον μπορείτε να προσκαλέσετε γνωστούς σας να γίνουν και εκείνοι Consultants, να ξεκινήσετε να χτίζετε την ομάδα σας και να απολαύσετε απεριόριστα κέρδη. Στην Oriflame έχετε πάντα την ελευθερία της επιλογής: κερδίστε ένα επιπλέον εισόδημα ή χτίστε μια καριέρα. Χωρίς όρια, χωρίς ρίσκο, η επιλογή είναι δική σας!

SuccessPlan

Η Oriflame σας προσφέρει τρεις τρόπους για να κερδίζετε χρήματα – εισόδημα:
1. Κερδίζετε 23% στις τιμές καταλόγου στις προσωπικές σας αγορές (εξοικονόμηση χρημάτων)
2. Κερδίζετε 30% με απευθείας πώληση στις τιμές καταλόγου, συγκεντρώνοντας παραγγελίες από φίλους, συγγενείς ή γνωστούς (άμεσο εισόδημα)
3. Κερδίστε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό με τη χορηγία, αναπτύσσοντας τη δική σας ομάδα και προσκαλώντας συνεχώς νέα μέλη.(σταθερό εισόδημα)
Η ομαδικότητα, το πνεύμα και το πάθος είναι οι τρείς θεμελιώδεις αξίες της Oriflame. Oι συνεργάτες της έχοντας πίστη σε αυτές τις αξίες, είτε αναπτύσσουν τη δική τους επιχείρηση, είτε επιλέγουν την μεταπώληση των προϊόντων της με τη σιγουριά ότι από πίσω τους βρίσκεται ένας παγκόσμιος κολοσσός για να στηρίξει κάθε προσπάθεια.

► Tender Care: Το θρυλικό
Η σειρά Tender Care είναι το πρώτο προϊόν που λάνσαρε η Oriflame και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο.

Στον κατάλογο Απριλίου κυκλοφορεί σε χρυσή επετειακή συσκευασία.  Όσοι δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμη είναι ευκαιρία!60-1 (1)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.