Oriflame Προσφορές.,  Άρθρα

New NovAge Bright Sublime – Μειώνει ορατά τις πανάδες έως και κατά 50%!

Ολοκληρώνουμε τις σειρές μας με ένα ακόμη σετ που καλύπτει τις ανάγκες σας σε σχέση με τις δυσχρωμίες και τις πανάδες

Σας παρουσιάζουμε μία νέα, απολύτως ασφαλή λύση για να φωτίσετε την επιδερμίδα σας και να διορθώσετε τις χρωματικές ατέλειες, αποκαλύπτοντας μία πιο φωτεινή, ομοιόμορφη, αψεγάδιαστη όψη, ακριβώς όπως την επιθυμείτε.

Η NovAge Bright Sublime είναι μία προηγμένη σειρά περιποίησης επιδερμίδας η οποία κλινικά αποδεδειγμένα απαλύνει τις σκούρες κηλίδες, φωτίζει και χαρίζει ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Οι χρωματικές ατέλειες της επιδερμίδας όπως είναι οι πανάδες και ο ανομοιόμορφος τόνος μπορούν να παρουσιαστούν σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής μας και μπορεί να οφείλονται σε κληρονομικούς παράγοντες ή σε φυσιολογικές ανισορροπίες στα μελανοκύτταρα που παράγουν μελανίνη – και φυσικά επιδεινώνονται από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η UV ακτινοβολία.
Η NovAge Bright Sublime περιέχει την πατενταρισμένη Τεχνολογία Multi-Bright, μία καινοτόμο τεχνολογία με φυτική βάση, που στοχεύει και αναστέλλει την παραγωγή μελανίνης και βοηθάει στη διόρθωση των σκούρων κηλίδων και στην πρόληψη δημιουργίας νέων. Αυτό, ενισχύεται με τα εκχυλίσματα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Γαρδένιας τα οποία βοηθούν στη διατήρηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας σε υγιή επίπεδα.
Το αποτέλεσμα; Επιδερμίδα τόσο φωτεινή και άψογη που θα λάμπετε από αυτοπεποίθηση.

new bright sublime oriflame-anni.gr

Πατενταρισμένη Τεχνολογία Multi-Bright – στοχεύει στην παραγωγή της μελανίνης σε τρία επίπεδα

Η πατενταρισμένη Τεχνολογία Multi-Bright είναι ένας συνδυασμός δύο φυτικών ενεργών συστατικών – του Διοϊκού Οξέως και του Rumex Occidentalis – και είναι αποτέλεσμα έρευνας για πάνω από έξι χρόνια στο Ερευνητικό Κέντρο Περιποίησης Επιδερμίδας της Oriflame. Η Multi-Bright είναι μία πολυεπίπεδη τεχνολογία – στοχεύει και αναστέλλει όλα τα βασικά στάδια παραγωγής μελανίνης μέσω της μεταφοράς χρωστικών ουσιών στα κερατινοκύτταρα. Επιπλέον, αναστέλλει πραγματικά την έκφραση της μελανίνης από 6 διαφορετικά γονίδια στα μελανοκύτταρα – ξεπερνώντας στην απόδοση τα ενεργά συστατικά λεύκανσης της επιδερμίδας, Υδροκινόνη, Arbutin και Βιταμίνη C.

 

διαφοροποίηση κηλίδων με novAge Bright Sublime oriflame-anni.gr

 

Βήμα Βήμα Περιποίηση με Sublime oriflame-anni.grεκπτωση -70% oriflame-anni.gr

Αποκτήστε ολόκληρη τη Σειρά NovAge Bright Sublime των 6 προϊόντων μόνο με 59,99€ από αρχική 190.00€ για τον Ιούνιο

και δείτε τα αποτελέσματά της χρήσης της από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Με την παραγγελία του Σετ NovAge Bright Sublime έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο χώρο σας.

Kωδικός Σετ NovAge Bright Sublime: 28969


Ο ομοιόμορφος τόνος της επιδερμίδας και η λεία υφή είναι επιθυμία όλων των γυναικών. Η αλήθεια είναι πως οι σκούρες κηλίδες μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες. Εξετάσαμε διαθέσιμες επιλογές για την αντιμετώπιση της υπερμελάγχρωσης.

1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
Η πιο σημαντική πρόληψη των σκούρων κηλίδων είναι απλή: αντηλιακό. Η υπερμελάγχρωση προκαλείται από την υπέρ (ή υπό) παραγωγή μελανίνης στην επιδερμίδα, μια διαδικασία που επιταχύνεται με την έκθεση στον ήλιο. Η μελανίνη παράγεται για να προστατέψει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία UVB του ήλιο. Φανταστείτε τη σα να βάζει η επιδερμίδα σας γυαλιά ηλίου: μια σκούρα επιφάνεια προστασίας. Το να φοράτε υψηλό SPF καθημερινά, υπό κάθε καιρική συνθήκη, θα σας προστατέψει από τη δημιουργία σκούρων κηλίδων.

2. ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ
Επιπλέον των γονιδίων, των ορμονικών διαταραχών και της έκθεσης στον ήλιο, η μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση που προκαλείται από τα σπυράκια μπορεί να δημιουργήσει δυσχρωμίες στην επιδερμίδα. Το να πειράζετε τα σπυράκια και τις κηλίδες διαταράσσει τη διαδικασία θεραπείας της επιδερμίδας σας οπότε όσο προκλητικό και εάν είναι κρατήστε τα χέρια σας μακριά! Φροντίστε την επιδερμίδα σας με τα σωστά προϊόντα περιποίησης, συμπεριλαμβανομένου ενός προϊόντος απολέπισης BHA και αντηλιακού.

3. ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ
Πολλά προϊόντα περιέχουν συστατικά λάμψης με χημικά απολεπιστικά όπως οξεά BHA ή AHA. Η απολέπιση στοχεύει αποτελεσματικά στην υπερμελάγχρωση απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και επιταχύνοντας την δημιουργία κυττάρων. Μπορείτε να κάνετε απολέπιση με srubs ή με μια συσκευή καθαρισμού.

4. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MULTI-BRIGHT
Η Τεχνολογία multi-bright είναι συνδυασμός δυο φυτικών ενεργών συστατικών – του Διοϊκού Οξέως (ένα ελαϊκό οξύ που βρίσκεται στο ελαιόλαδο) και του Rumex Occidentalis (ένα φυτό που απαντάται στην Αμερική). Είναι μια πατενταρισμένη τεχνολογία της Oriflame, που προέρχεται από φυσικές πηγές και στοχεύει σε κάθε στάδιο της παραγωγής μελανίνης για να διορθώσει και να προλάβει τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Δρα σε τρία επίπεδα: αναστέλλει την παραγωγή μελανίνης, φροντίζει τις υπάρχουσες δυσχρωμίες και προλαμβάνει τη μελλοντική εμφάνιση των σκούρων κηλίδων.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει τις σκούρες κηλίδες κατά 50%, ξεπερνώντας σε απόδοση άλλες αντίστοιχες θεραπείες. Θα βρείτε την τεχνολογία Multi Bright στο Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας Bright Sublime της Oriflame.

5. ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
Η Βιταμίνη C είναι ένα δημοφιλές συστατικό λάμψης της επιδερμίδας καθώς χαρίζει λάμψη και προλαμβάνει τις σκούρες κηλίδες αναστέλλοντας την τυροσινάση. Η Βιταμίνη C είναι ένα δύσκολο αλλά αποτελεσματικό συστατικό, καθώς είναι εξαιρετικά ευαίσθητη. Γνωστή και ως ασκορβικό οξύ, είναι πιο ισχυρό όταν αποθηκεύεται σε αδιάφανη, αποστειρωμένη συσκευασία.


6. APLHA-ARBUTIN
Η Αρμπουτίνη είναι ένα φυσικό συστατικό που προέρχεται από το Αρσενικό φυτό. Αναστέλλει την παραγωγή τυροσινάσης, επιβραδύνοντας την παραγωγή μελανίνης. Είναι ένα φυσικό παράγωγο της υδροκινόνης, συστατικό που είναι απαγορευμένο σήμερα στην Ευρώπη και την Ιαπωνία.

7. ΥΔΡΟΚΙΝΟΝΗ
Η υδροκινόνη είναι μια γνωστή θεραπεία για την υπερμελάγχρωση, είναι όμως και εξαιρετικά αμφιλεγόμενο. Σε πολλές χώρες είναι απαγορευμένο λόγω των έντονων παρενεργειών του.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑΣ

Ολοκληρωμένο Σετ Ρουτίνας ΝοvAge Bright Sublime με 6 Προϊόντα Κωδ. σετ 28969

Προηγμένο Super Serum για Φωτεινότητα NovAge Bright Sublime κωδ. 32805

Προηγμένη Κρέμα Ημέρας για Φωτεινότητα με SPF 20 NovAge Bright Sublime κωδ. 32803

Προηγμένη Κρέμα Ματιών για Φωτεινότητα NovAge Bright Sublime κωδ. 32804

Προηγμένη Κρέμα Νύχτας για Φωτεινότητα NovAge Bright Sublime κωδ. 32658

Προϊόν Καθαρισμού για Φωτεινότητα NovAge Bright Sublime κωδ. 32656

Τονωτική Λοσιόν για Φωτεινότητα NovAge Bright Sublime ΚΩΔ. 32657Τονωτική Λοσιόν για Φωτεινότητα NovAge Bright Sublime

Δείτε και επιλέξτε το σημείο παραλαβής που σας βολεύει από την λίστα της ACS.company_logo

[ninja_form id=5]

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.